Logo
Frenki
Mali update na ovu deluziju!
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!

https://www.tusmo24.com//t...
4 days ago
Frenki
2 days ago
In response Frenki to his Publication
Da sačuvamo nebuloze svima poznate osobe, jer će uskoro nestati i ovaj profil, po ustaljenoj praksi.
Radi se samo o postovima gdje proziva osobe iz Tusmo24., koje se nikada javno nigdje nisu oglasile, i sve ovo može biti predmet tužbi. Npr.mene,itd.
Toliko gluposti na jednom mjestu i uvijek od istih osoba još ne vidjeh.
Pošto prijete nekim screenovima, pa eto imamo i mi sve njihove i sa prethodnih, raznoraznih profila.
Pozdrav gejmeri❤️
Frenki
2 days ago
Poseban pozdrav za organiziranu skupinu i upute za daljnje djelovanje:
Lajanje po Fb i komentiranje u tusmo24, koja je usput zatvorena web arhiva, u koju pri ulasku morate ostaviti digitalni trag, nisu dva spojiva, zakonski svijeta. Niste se zapitali tko ustvari koristi najviše ovaj arhiv.
Kako rekoh, ne jednom, svačije lajanje po javnim mrežama snosi posljedice, pa bili vi A.E., N.E.,S.E. L.L., H.N., D.G., A.C., I.C., L.B.F. koja je iz žrtve izrasla u nasilnika kao i A.E.itd.
Nema tu razlike, je li akcija ili reakcija.
I vidimo se. I to vas boli🤣
Ali ja nikada ne rekoh gdje,možda u pederaju, kupleraju, wc-u, shoping centru, gamingu, ...
A to što vi odmah mislite na sud i tužilaštvo, stvarno nije do mene. Strah očiju nema.
Prijetnje smrću, i to ste radili vi, tako da skupino opet ste se sjebali!
Poseban pozdrav gamerskoj skupini. 🤣🤣🤣
Ayla Novak
2 days ago
Može samo da sanja i da se nada… Borba za pravdu i idemo dalje 💪💪💪