4 days ago
Mali update na ovu deluziju!
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!
https://www.tusmo24.com//t...
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!
https://www.tusmo24.com//t...
CarboNora Bambucci on tusmo24.com
#Arbnora Sve može, ali ne bez posljedica.😊♥️
https://www.tusmo24.com//thread/12301
Da sačuvamo nebuloze svima poznate osobe, jer će uskoro nestati i ovaj profil, po ustaljenoj praksi.
Radi se samo o postovima gdje proziva osobe iz Tusmo24., koje se nikada javno nigdje nisu oglasile, i sve ovo može biti predmet tužbi. Npr.mene,itd.
Toliko gluposti na jednom mjestu i uvijek od istih osoba još ne vidjeh.
Pošto prijete nekim screenovima, pa eto imamo i mi sve njihove i sa prethodnih, raznoraznih profila.
Pozdrav gejmeri❤️
Radi se samo o postovima gdje proziva osobe iz Tusmo24., koje se nikada javno nigdje nisu oglasile, i sve ovo može biti predmet tužbi. Npr.mene,itd.
Toliko gluposti na jednom mjestu i uvijek od istih osoba još ne vidjeh.
Pošto prijete nekim screenovima, pa eto imamo i mi sve njihove i sa prethodnih, raznoraznih profila.
Pozdrav gejmeri❤️
2 days ago
In response Frenki to his Publication