Logo
Frenki
4 days ago
Mali update na ovu deluziju!
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!

https://www.tusmo24.com//t...
Frenki
Da sačuvamo nebuloze svima poznate osobe, jer će uskoro nestati i ovaj profil, po ustaljenoj praksi.
Radi se samo o postovima gdje proziva osobe iz Tusmo24., koje se nikada javno nigdje nisu oglasile, i sve ovo može biti predmet tužbi. Npr.mene,itd.
Toliko gluposti na jednom mjestu i uvijek od istih osoba još ne vidjeh.
Pošto prijete nekim screenovima, pa eto imamo i mi sve njihove i sa prethodnih, raznoraznih profila.
Pozdrav gejmeri❤️
2 days ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Frenki , click on at the bottom under it