4 days ago
Mali update na ovu deluziju!
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!
https://www.tusmo24.com//t...
Ja ti govorim ovo cijelo vrijeme!
Ali si glupa, ohola i bezobrazna da bi do sada shvatila.
I ti to kao opet prijetiš, MENI, ono izdaleka sa svog profila, a otvoreno sa lažnih?
Nisi ti ni one u situaciji više da napišete jedno jedino slovo.
Tvoj odnos s delulu kraljicama po facebooku me ne zanima kao ni ljude ovdje.
Vi ste svi tamo isti kalibar ljudi.
Vrlo dobro znaš za koga, za što i gdje ćeš ti biti i jesi ogovorna.
I naravno sresti ćeš mene. Ups.
I bićeš kažnjena pravedno, po zakonu, za sve za što nemaš dokaze i to nema veze s invaliditetom. Od mailova, krađe identiteta, prijetnji, online nasilja, zlupotreba, .....
Vidiš, nemoramo izuzeti uređaje da bi sve povezali. Jbg, ne ide to tako A.E. Ti si meni samo broj akta. Više brojeva. Kao i N.E. i obitelj, sestre.
I usput, ja da hebem ono što ti i delulu kraljice mislite, i stavljate po fb, bacio bih ga keru ili otresao iza vrbe. Tvoje babe su ipak prestare za mene, suhe kraljice, važne samo online!
Jadne li ste!
I najbitnije, nisam ja N.E. da pristajem na kompromise.
Vidimo se!
https://www.tusmo24.com//t...
CarboNora Bambucci on tusmo24.com
#Arbnora Sve može, ali ne bez posljedica.😊♥️
https://www.tusmo24.com//thread/12301
2 days ago
In response Frenki to his Publication
Poseban pozdrav za organiziranu skupinu i upute za daljnje djelovanje:
Lajanje po Fb i komentiranje u tusmo24, koja je usput zatvorena web arhiva, u koju pri ulasku morate ostaviti digitalni trag, nisu dva spojiva, zakonski svijeta. Niste se zapitali tko ustvari koristi najviše ovaj arhiv.
Kako rekoh, ne jednom, svačije lajanje po javnim mrežama snosi posljedice, pa bili vi A.E., N.E.,S.E. L.L., H.N., D.G., A.C., I.C., L.B.F. koja je iz žrtve izrasla u nasilnika kao i A.E.itd.
Nema tu razlike, je li akcija ili reakcija.
I vidimo se. I to vas boli🤣
Ali ja nikada ne rekoh gdje,možda u pederaju, kupleraju, wc-u, shoping centru, gamingu, ...
A to što vi odmah mislite na sud i tužilaštvo, stvarno nije do mene. Strah očiju nema.
Prijetnje smrću, i to ste radili vi, tako da skupino opet ste se sjebali!
Poseban pozdrav gamerskoj skupini. 🤣🤣🤣
Lajanje po Fb i komentiranje u tusmo24, koja je usput zatvorena web arhiva, u koju pri ulasku morate ostaviti digitalni trag, nisu dva spojiva, zakonski svijeta. Niste se zapitali tko ustvari koristi najviše ovaj arhiv.
Kako rekoh, ne jednom, svačije lajanje po javnim mrežama snosi posljedice, pa bili vi A.E., N.E.,S.E. L.L., H.N., D.G., A.C., I.C., L.B.F. koja je iz žrtve izrasla u nasilnika kao i A.E.itd.
Nema tu razlike, je li akcija ili reakcija.
I vidimo se. I to vas boli🤣
Ali ja nikada ne rekoh gdje,možda u pederaju, kupleraju, wc-u, shoping centru, gamingu, ...
A to što vi odmah mislite na sud i tužilaštvo, stvarno nije do mene. Strah očiju nema.
Prijetnje smrću, i to ste radili vi, tako da skupino opet ste se sjebali!
Poseban pozdrav gamerskoj skupini. 🤣🤣🤣
2 days ago
Može samo da sanja i da se nada… Borba za pravdu i idemo dalje 💪💪💪
1 day ago
(E)
In response Ayla Novak to her Publication
Ima jedan jako dobar način da u momentu pretpostaviš tko je mentol iza profila. Sa privatnog profila blokiras primarni osnovni profil, njih par, koje koristi mentolka u ovom slučaju i koji su vezani za geolokaciju.
I naravno ne vidiš pola onog što se događa. A zatim, sa dr.servera geolokacije, uređaja, otvoriš profil pun cvijeća i voliš cijeli Svijet. I naravno vidiš i sve one koje realno nisi blokirao, ali ih ne vidiš sa privatnog profila. Jer su vezani za geolokaciju i sever. Tu VPN ne pomaže.
Tako da eto formule, a ne trebaš puno znanja.
Tko ima jedan profil, poput pojedinih ljudi koje je maltretirala, boli ih k... koliko će ih ona otvoriti i kako se na njima zvati.
Za mnoge si prošlost. Predali i prijavili, dostavili materijale, potpisali gdje treba. Završili s tobom. U prevodu boli ih k...
Što će biti na kraju s tobom, i to ih većinu ne zanima, jer žive svoje živote. Stvarne. Ne online. Ali nemaš to, pa ne možeš razumjeti.
Ja ću samo ovim putem pozdraviti Arbnoru Elezi i dobro si upregla Chat GPT da navodi da ljudi pomisle čiji je ovaj profil. Što bi ona rekla, ja bacio udicu, i sama se uhvatila.
I stvarno si ružna i neuredna uživo. O kosi neću ništa. Ali bar se operi.
Kako te doktora i medicinskog osoblja nije sramota, 5X dnevno mahalaš po Fb itd., a bolesna, jadna, ništa ne može sama.
Operi se! I oni te gledaju. Tko je
5X online, i svaki kur.. snima i montira, kosu mu problem oprati nije. Invaliditet nije prljavost kao identitet.
Kako rekoh, sama pala, sama se udarila. 🖕🖕🖕🖕
I naravno ne vidiš pola onog što se događa. A zatim, sa dr.servera geolokacije, uređaja, otvoriš profil pun cvijeća i voliš cijeli Svijet. I naravno vidiš i sve one koje realno nisi blokirao, ali ih ne vidiš sa privatnog profila. Jer su vezani za geolokaciju i sever. Tu VPN ne pomaže.
Tako da eto formule, a ne trebaš puno znanja.
Tko ima jedan profil, poput pojedinih ljudi koje je maltretirala, boli ih k... koliko će ih ona otvoriti i kako se na njima zvati.
Za mnoge si prošlost. Predali i prijavili, dostavili materijale, potpisali gdje treba. Završili s tobom. U prevodu boli ih k...
Što će biti na kraju s tobom, i to ih većinu ne zanima, jer žive svoje živote. Stvarne. Ne online. Ali nemaš to, pa ne možeš razumjeti.
Ja ću samo ovim putem pozdraviti Arbnoru Elezi i dobro si upregla Chat GPT da navodi da ljudi pomisle čiji je ovaj profil. Što bi ona rekla, ja bacio udicu, i sama se uhvatila.
I stvarno si ružna i neuredna uživo. O kosi neću ništa. Ali bar se operi.
Kako te doktora i medicinskog osoblja nije sramota, 5X dnevno mahalaš po Fb itd., a bolesna, jadna, ništa ne može sama.
Operi se! I oni te gledaju. Tko je
5X online, i svaki kur.. snima i montira, kosu mu problem oprati nije. Invaliditet nije prljavost kao identitet.
Kako rekoh, sama pala, sama se udarila. 🖕🖕🖕🖕
Znači kako se mi smijemo ovim njenim likovima i cirkusima. A ona to doživi kao bitna. Stavljanje ovdje ovog nije shvatila zašto, jer ona je važna. Jeste kao kiseli kupus u augustu🤣😂🤣
1 day ago
In response Ayla Novak to her Publication
1 day ago
Tako nekako misli i nek i dalje tako misli… ali zaboravila da se kao npr i prije vremenna uskiseli pokvareni kiseli kupus baca za djubrivo ili gdje već 🤷♀️🤣😂