Platio sam da mi pročiste slike skinute iz videa. Možda posluže netkom. Sad je tek vidno da stvarno je bolesna u glavu.
2 months ago
2 months ago
In response Frenki to his Publication
Bila je izjavila da je imala operaciju 2011 u Zagrebu stavljanja šipki i da je mogla nakon toga sa hodalicom hodati. Nakon toga cca 2 god kasnije da više nije mogla jer su joj se šipke rasklimale. A eto na ovoj slici stoji. Ovo je slikano poslije 2018 jer su tada došli u Njemačku. Koncert je bio u Berlinu. A po netu je pisala ljudima da nosi pelene, nedavno da je puzala po stepenicama itd. Kako je to sve prošlo ispod radara Njemačkim institucijama ne znam..
2 months ago
(E)
In response Yellow to her Publication
Ona je svugdje bila prošla jer je teški lažovski djavo i jako dobro je glumila. Ona se osilila i još više i više je htjela i sad je pala, zahvaljuići nama i svima koji se borimo za pravdu je ona sad na ležećem položaju… Ukinuli su joj invalidnu za 50% , ovaj njen šuntonja ostao bez posla, ma ukinuta je svugdje i šta god da još pokuša, nema joj šanse više 💪
2 months ago
Super Frenki za ove fotke 👍👏 Djubre lažno patuljasto, mislila je da nam može zavarati trag, a ono sve više i više izlazi na vidjelo njeno lažno predstavljanje… Uhvaćena je ona u debelu zamku, nema njoj mrdanja više, može samo da se.e u istom mjestu na kojem jeste… 💪💪💪
2 months ago
Pozdrav Frenki, hvala puno na fotki, baš sam se obradovala! Sjajno je vidjeti koliko ste nam posvećeni. Posebno me se dojmila prva slika. Čini se da Nora prilično čvrsto stoji na svojim nogama. Imate li možda kratki video ili neku drugu snimku ovoga? To bi me jako zanimalo!
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Nemam, to je prijatelj skinuo sa TikToka. Bio je na YouTubeu video, ali ga maknula. Ovo sam zbog sebe ga zamolio da mi savjest bude čista, da vidim da li stvarno stoji. Po njegovoj procjeni, kada je čistio, smatra da ništa oko nje nema, a i vidi se i ovako sada da nema. Valjda oni mogu na osnovu dimenzija slike i prostora, procijeniti udaljenost. Nije ona u glavi dobra. Mislim bar. Da je nestala bi davno.
2 months ago
Ona može hodati! Ona je u kolicima samo zbog sažaljenja i zbog varanje države ! Sad će stat na noge i reći da ju ništa ne boli..Već priprema teren ...koja je to bolesna likuša! Sebe napravit većim invalidom nego što je zbog love i sažaljenja ! Invalid je ona u glavi i zlo,zlo,zlo neviđeno!
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Victoria stvarno mislite? Pa ne znam sta reći.
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ona je u stanju svašta izmisliti da bi mogla nešto stavljati na face. I da bi na temelju sažaljenja ljudi stavljali srca i komentare i tako joj "pomogli u njezinoj borbi". Meni ne izgleda da sa toliko kilograma i tom dijagnozom može uopće i stati na noge. A što je bilo sa šipkama ne znam točno ali mislim da su se spominjale u onoj medicinskoj dokumentaciji koju je objavila.