5 months ago
Platio sam da mi pročiste slike skinute iz videa. Možda posluže netkom. Sad je tek vidno da stvarno je bolesna u glavu.
5 months ago
In response Frenki to his Publication
Pozdrav Frenki, hvala puno na fotki, baš sam se obradovala! Sjajno je vidjeti koliko ste nam posvećeni. Posebno me se dojmila prva slika. Čini se da Nora prilično čvrsto stoji na svojim nogama. Imate li možda kratki video ili neku drugu snimku ovoga? To bi me jako zanimalo!
Nemam, to je prijatelj skinuo sa TikToka. Bio je na YouTubeu video, ali ga maknula. Ovo sam zbog sebe ga zamolio da mi savjest bude čista, da vidim da li stvarno stoji. Po njegovoj procjeni, kada je čistio, smatra da ništa oko nje nema, a i vidi se i ovako sada da nema. Valjda oni mogu na osnovu dimenzija slike i prostora, procijeniti udaljenost. Nije ona u glavi dobra. Mislim bar. Da je nestala bi davno.
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
5 months ago
Apsolutno sam uvjeren da Nora može hodati i stajati.
Iskreno, ne vjerujem da će ikada smršaviti. Nora je Osoba koja sve započne s velikim planovima, ali vrlo brzo izgubi motivaciju. Već nakon nekoliko metara ostane bez daha. Nakon toga odmah kreće s nečim novim i taj se krug stalno ponavlja.
Iskreno, ne vjerujem da će ikada smršaviti. Nora je Osoba koja sve započne s velikim planovima, ali vrlo brzo izgubi motivaciju. Već nakon nekoliko metara ostane bez daha. Nakon toga odmah kreće s nečim novim i taj se krug stalno ponavlja.
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Taman sam to napisala na drugom postu 😊
5 months ago
I ovo je dovoljno 👍👏 Vidi se da patuljasti djavo, vrag može hodati i moji osjećaji i mišljenje me rijetko prevari… Zlobna patuljka iskoristila svoju brutalnu debljinu… Normalni patuljci idu raditi i imaju normalan život, ali jbg. desi se i kod njih da se izrod rodi…