Logo
Bambucci
#Arbnora
Yummy. 🥰
Čokoladu sam dala na kraju Naimu i Nai.
Kaloricna je bas i teška, ali je super kad si ultra željan nečega slatkog.❤️☕️
1 yr. ago
Yellow
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Čokoladu je na kraju dala Naimu i Nai jer je kalorična a ona je na dijeti. A da nije na dijeti onda ne bi čokoladu dala Naimu i Nai? 🙈Da izlazi vani svaki dan na sunce imala bi više serotonina i ne bi imala toliku potrebu za slatkim.
Frenki
1 yr. ago
Ne mi ne znamo što je Jogobella, koja si ti glupaca. Jedes tu cokoladice koje većina stanovnika zemlje Hrvatske, koja Vam oprostila dug za struju jer naime nemate, nemaju za istu.
Ali imaju čist obraz, moral i karakter i vole zemlju za koju su se izborili. Koji Vas dvoje nikada nećete imati.
Smeće jedno nevaspitano i neobrazovano. Mi smo ovdje gotovo svi odrasli na Jogobelli, nismo dotepali se iz Albanije itd.
Ayla
1 yr. ago
Koja si ti odvratna lažna drobulja, uvidjela da ništa od dijete, pa sad udaraš na drugu stranu da te ovce hvale, a praviš im i zazubice koje si to nemogu priuštiti… Bolje da sama pukneš, nego da te mi puknemo u taj umno bolesni mozak 🤣😂😂👊💪
Helena
1 yr. ago
Trebali bismo Nori svaki dan govoriti kako dobro i mršavo izgleda, najbolje ju je stalno hvaliti kako bi nastavila žderati dok ne pukne. Možda je to jedini način da se svijet jednom zauvijek spasi od Nore. 😊
Marija
1 yr. ago
In response Helena to his Publication
Poslao bih joj čak 20 kila čokolade, neka sve pojede odjednom. To će savršeno odgovarati njenom stanju. 😄
Mia
1 yr. ago
In response Helena to his Publication
Neka se preždere do iznemoglosti, kao svinja bez kontrole, a dok pije kavu, još i bezobrazno srče kao da nikad nije vidjela šalicu. 🐱