Logo
Frenki
4 months ago (E)
#Arbnora i Naime, što se tiče tog da su ljudi zaboravili i da su oprostili, te da si svoj mir skupa platila, pristiglo mi ovo prije 10 ak dana. Ne bih baš rekao da si platila iṣ̌ta ista kako vidim da smo bili u pravu. Dokazni materijal postavljen sa javnim pristupom, da svk involvirani u ovo, mogu pogledati. Od policije, Tužilaštva, i naravno da kraljica vidi da i brisanje ne znači ništa. No comment. Bacite pogled.

https://www.canva.com/desi...
Yellow
Odlično da si ovo stavio. Sjećam se ovih njezinih videa. Ona je tako uskraćena za inteligenciju da je na temelju anonimnog maila neosnovano optužila Almu. Iako je pokrila sliku i prezime nije status tako da se zna na koga misli. Najsmješniji mi je njezin zaključak da je to "Alma" napravila jer je ljubomorna na nju. Tu se točno vidi njezin način razmišljanja jer tu zapravo opisuje samu sebe. Ona je zapravo ta koja ne bira sredstva da dođe do svog cilja i ona je ta koja je ljubomorna.
A Naim .. poput paža joj drži plašt. Taj čovjek sam sebe ponižava.
Samo ovaj audio gdje priznaje da je blefirala da je to Alma mislim da nije dala pristanak da ju se snima.
Ovakvi videi mi daju nadu da će konačno pravedno odgovarati i pred zakonom.
4 months ago
In response Frenki to his Publication
Helena
4 months ago
In response Yellow to her Publication
Hvala ti na ovim riječima koje govore pravo iz duše. Lijepo je znati da još uvijek postoje ljudi koji vide kroz fasadu i ne daju se zaslijepiti predstavom ulogom žrtve i lažno prikazanom snagom. Istina uvijek pronađe svoj put čak i ako se mora probijati kroz mrežu laži i manipulacija.

Ovdje nije napadnuta samo jedna osoba već i poštenje dostojanstvo i povjerenje. Upravo su ovakvi razotkrivajući snimci važni jer pokazuju s koliko se lakoće i bez imalo savjesti uništava nečiji ugled bez dokaza bez odgovornosti.

Pokušaj da se druge ponizi neutemeljenim optužbama najviše govori o onome tko optužuje a ne o onome tko je meta. Kad tad ni pravni sustav to više neće moći ignorirati. Pravda je možda spora ali ne zaboravlja.

Ostani čvrst jer ovakvi trenuci nam dokazuju da istina karakter i poštovanje još uvijek nešto znače.
Yellow
4 months ago
In response Helena to his Publication
Awww...hvala ti 😊. Ona je već i prijašnjim statusima pokazala da želi da je ljudi prepoznaju i znaju kao aktivista za osi jer preko toga želi društveni status, da bude viđena i hvaljena. Kompleksi su to. Da joj je do aktivizma..aktivirala bi se odavno.
Frenki
4 months ago
In response Helena to his Publication
Hvala mojoj majci🥰 i vama svima ovdje, i uputimo svi po jednu molitvu za sve teško bolesne ljude, kojih ona ne smije biti predstavnik.
Frenki
4 months ago
In response Yellow to her Publication
Audio je koliko se sjećam ona snimila i poslala Marijani? Znaci bez prisile. I jeste dokaz. Koja glupača😂😂😂😂 I dokaz je da prozvana žena govori tecno i njemački i engleski jezik, pored maternjeg😂😂😂 pogrijesila i državu😂😂😂ma cirkus, ovdje ima da bude deranje finansijski čini mi se. Dok je i meni poslano😂😂😂
Yellow
4 months ago
In response Frenki to his Publication
Ne, M.I je nju snimila i kasnije dijelove tog razgovora (ili cijeli) proslijedila drugima koji su to objavili javno. Mislim da je M.I nešto od toga objavila i na svojem profilu, ali je kasnije izbrisala..ne sjećam se više kako je točno bilo. Pretpostavljam da je Nora htjela na neki način pridobiti M.I na svoju stranu jer je ima javni profil sa dosta pratitelja ne razmišljajući da ju je M. I zapravo dovukla na tanak led.