4 months ago
(E)
#Arbnora i Naime, što se tiče tog da su ljudi zaboravili i da su oprostili, te da si svoj mir skupa platila, pristiglo mi ovo prije 10 ak dana. Ne bih baš rekao da si platila iṣ̌ta ista kako vidim da smo bili u pravu. Dokazni materijal postavljen sa javnim pristupom, da svk involvirani u ovo, mogu pogledati. Od policije, Tužilaštva, i naravno da kraljica vidi da i brisanje ne znači ništa. No comment. Bacite pogled.
https://www.canva.com/desi...
https://www.canva.com/desi...
4 months ago
In response Frenki to his Publication
Odlično da si ovo stavio. Sjećam se ovih njezinih videa. Ona je tako uskraćena za inteligenciju da je na temelju anonimnog maila neosnovano optužila Almu. Iako je pokrila sliku i prezime nije status tako da se zna na koga misli. Najsmješniji mi je njezin zaključak da je to "Alma" napravila jer je ljubomorna na nju. Tu se točno vidi njezin način razmišljanja jer tu zapravo opisuje samu sebe. Ona je zapravo ta koja ne bira sredstva da dođe do svog cilja i ona je ta koja je ljubomorna.
A Naim .. poput paža joj drži plašt. Taj čovjek sam sebe ponižava.
Samo ovaj audio gdje priznaje da je blefirala da je to Alma mislim da nije dala pristanak da ju se snima.
Ovakvi videi mi daju nadu da će konačno pravedno odgovarati i pred zakonom.
A Naim .. poput paža joj drži plašt. Taj čovjek sam sebe ponižava.
Samo ovaj audio gdje priznaje da je blefirala da je to Alma mislim da nije dala pristanak da ju se snima.
Ovakvi videi mi daju nadu da će konačno pravedno odgovarati i pred zakonom.
Audio je koliko se sjećam ona snimila i poslala Marijani? Znaci bez prisile. I jeste dokaz. Koja glupača😂😂😂😂 I dokaz je da prozvana žena govori tecno i njemački i engleski jezik, pored maternjeg😂😂😂 pogrijesila i državu😂😂😂ma cirkus, ovdje ima da bude deranje finansijski čini mi se. Dok je i meni poslano😂😂😂
4 months ago
In response Yellow to her Publication
4 months ago
In response Frenki to his Publication
Ne, M.I je nju snimila i kasnije dijelove tog razgovora (ili cijeli) proslijedila drugima koji su to objavili javno. Mislim da je M.I nešto od toga objavila i na svojem profilu, ali je kasnije izbrisala..ne sjećam se više kako je točno bilo. Pretpostavljam da je Nora htjela na neki način pridobiti M.I na svoju stranu jer je ima javni profil sa dosta pratitelja ne razmišljajući da ju je M. I zapravo dovukla na tanak led.
4 months ago
(E)
In response Yellow to her Publication
Ne, sama je snimila glasovnu i poslala joj. To je to. Ova je nije snimila tijekom razgovora, da su uzivo razgovarale. Većina dokaza protiv narkodilera se temelji na ovakvim stvarima. Ma realno, koliko glup moraš biti, da objavis ovakvo nešto, praviš dokumentaciju o ljudima, javno lazes i iznosis neistine i onda eto ja se zajebala 😂😂😂😂 i na kraju krajeva, zašto bi je bilo tko poštedio? Čemu? Ništa naučila nije, sad kako divlja uskoro ide druga L.L. Toliko o mozgu. Klasični materijal za Strafantrag. I da svi slani mailovi, CH domena. Bože koliko glupa žena, što bi ona rekla 😂😂😂
I da je ona tišinu skupo platila. Ja iskreno vjerujem samo brat iz Tetova da će to da riješi. A ovo sudski dok se rijesi će trajati. Alma moze I umrijeti do tada.
I da je ona tišinu skupo platila. Ja iskreno vjerujem samo brat iz Tetova da će to da riješi. A ovo sudski dok se rijesi će trajati. Alma moze I umrijeti do tada.