Logo
Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Nain rođendan se uskoro bliži, a ove godine, s obzirom da slavi sa prijateljima iz vrtića u igraonici, želim ju obući posebno lijepo. 😍
Ove godine smo princeza.👑❤️
Princeza sa najljepšom haljinicom i mašnicom iza leđa. 🥹
Jedva čekam da joj sve stigne, a uz to će još imati bijele stramplice ispod i krunu kao princeza.🥰
Bas se veselim da taj dan proslavimo svi najljepse sto mozemo.🌞🎂🍰
Kako vam se čini odjeća?
Treba još sve stići, bilo mi lakše online naručiti jer haljine koje sam vidjela po trgovinama tu, nisu mi se svidjele.
Helena
1 yr. ago (E)
In response Bambucci to his Publication
Iskreno, zar ne misliš da je to prilično pretjerano?
Dijete još ne zna ni pravilno govoriti, a ti već planiraš njezin veliki nastup s haljinicom, mašnicom, krunom i cijelom tom predstavom. Možda bi bilo pametnije da se prvo posvetiš njezinu jezičnom i emocionalnom razvoju umjesto da razmišljaš o savršenoj odjeći za rođendan kojeg se neće ni sjećati.

Rođendan bi trebao značiti iskreno, kvalitetno vrijeme s djetetom, a ne priliku da ga se pretvori u ukras za osobno fotografiranje. Manje samopromocije, više istinskog majčinstva. To bi bio dobar početak.
Yellow
Slažem se, pretjerano. Idu u igraonicu a ne na vjenčanje. I još kruna 🙈. Da joj nije do lajkova ne bi ni stavljala ovakve objave.
1 yr. ago
In response Helena to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it