9 months ago
(E)
#Arbnora
Postalo je izgleda normalno druge ponižavati na temelju oblacenja, izgleda ili icega. Gdje vam je osnovni odgoj? ❤️🩹 P.S; nikad mi se nije dogodilo da mi je itko u životu rekao išta slično, dapače, puna kuca mi je asistenta i ljudi na dnevnoj bazi, svi se dive urednosti i cistoci o kojem itekako vodim računa jer sam dobro odgojena. 🥰
Postalo je izgleda normalno druge ponižavati na temelju oblacenja, izgleda ili icega. Gdje vam je osnovni odgoj? ❤️🩹 P.S; nikad mi se nije dogodilo da mi je itko u životu rekao išta slično, dapače, puna kuca mi je asistenta i ljudi na dnevnoj bazi, svi se dive urednosti i cistoci o kojem itekako vodim računa jer sam dobro odgojena. 🥰
Boli tebe istina djubre smrdljivo… Ja ne ponižavam “druge” na temelju oblačenja i izgleda, ponižavam samo tebe! Kao prvo, to je istina da si jako prljava, kao drugo, to si i zaslužila da te što više ponizim,a uskoro ću i da te zgazim, pravda uvjek pobjedjuje 💪 Ti si jedna uobražena debela, smrdljiva, odvratna krmača! Skim se ti to družiš da ti neko može reći, a ako se nekad i trefiš snekim, onda se valjda i istuširaš… Čuj puna kuća asistentica, eto koliko opet lažeš 👊 Normalno da ti asistentica neće reći da si prljava i da smrdiš, to je njen posao da obavi šta već treba kod tebe. Nije njena dužnost da te još tušira i presvlači, nisi ti teški invalid, ma nisi ti nikakav invalid… ti si samo jedna debela lijena patuljčina. Moram i to reći da si ti jedini zlobni patuljak jer svi ostali su vrijedni i čisti! Svaka čast toj Ljiljani što ti je žena istinu rekla, a ne ko one tvoje tupave ovce što ne vide dalje ispred nosa i samo te lažu kao i ti njih… Sve ljude ponižavaš ili blokiraš kao što si mene prije i sad ponižavaš tu Ljiljanu. Nemoj ti pričati o nekom odgoju majke ti. Odgojena si da samo lažeš i prosiš kao i onaj tvoj Šiptarski otac kojeg hvala Bogu nema više 🙏👊
9 months ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication