#Arbnora
Postalo je izgleda normalno druge ponižavati na temelju oblacenja, izgleda ili icega. Gdje vam je osnovni odgoj? ❤️🩹 P.S; nikad mi se nije dogodilo da mi je itko u životu rekao išta slično, dapače, puna kuca mi je asistenta i ljudi na dnevnoj bazi, svi se dive urednosti i cistoci o kojem itekako vodim računa jer sam dobro odgojena. 🥰
Postalo je izgleda normalno druge ponižavati na temelju oblacenja, izgleda ili icega. Gdje vam je osnovni odgoj? ❤️🩹 P.S; nikad mi se nije dogodilo da mi je itko u životu rekao išta slično, dapače, puna kuca mi je asistenta i ljudi na dnevnoj bazi, svi se dive urednosti i cistoci o kojem itekako vodim računa jer sam dobro odgojena. 🥰
9 months ago
(E)
9 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ja bih lično i tebe i Naima prvo namakao par sati u Domestosu. Pa onda narucio gospođu da ti skine te dlačurine sa tebe.
Mislim da si ti jedina dlakava muslimanka koju poznajem. Pa te žene su čiste, koža im glatka, nježna, jer se rijetko izlažu suncu. Ne pitajte kako znam 🤣🤣🤣
A ti, kao da si sad iz kakvog polja kukuruza došla. Tvoje lice plače prvo za dobrim sapunom, pilingom, itd. Odjeća, kao da ste se u Caritasu obukli, ne zbog kvaliteta, nego zgužvano, nikakvo, i molim te, pij terapiju redovito. Opet si krenula sa deluzijama i vrijeđanjem ljudi.
I da, ti likom i djelom, fizionomijom i karakterom najvise mi vučeš na Rome koji žive u onim čoporima po Italiji. Em si prljava, em dlakava i neuredna, em lažeš,kradeš, ... Tko je bio, zna o čemu pišem.
Mislim da si ti jedina dlakava muslimanka koju poznajem. Pa te žene su čiste, koža im glatka, nježna, jer se rijetko izlažu suncu. Ne pitajte kako znam 🤣🤣🤣
A ti, kao da si sad iz kakvog polja kukuruza došla. Tvoje lice plače prvo za dobrim sapunom, pilingom, itd. Odjeća, kao da ste se u Caritasu obukli, ne zbog kvaliteta, nego zgužvano, nikakvo, i molim te, pij terapiju redovito. Opet si krenula sa deluzijama i vrijeđanjem ljudi.
I da, ti likom i djelom, fizionomijom i karakterom najvise mi vučeš na Rome koji žive u onim čoporima po Italiji. Em si prljava, em dlakava i neuredna, em lažeš,kradeš, ... Tko je bio, zna o čemu pišem.
9 months ago
Koja lažna ljigava si ti zloba i odvratna debela krmeća gadura, šta čitaš i šta objavljuješ zlobo zlobna, gazim te i zgaziću te 100% sa pravdom 💪💪💪
9 months ago
Hygiene ist nicht verhandelbar. Wer so wie Nora im 21. Jahrhundert noch damit Probleme hat, gehört nicht in ein zivilisiertes Umfeld. 👊✊👆
9 months ago
In response Anela to his Publication
Hygiene ist das absolute Minimum. Wer das nicht auf die Reihe kriegt, beleidigt nicht nur die Nase, sondern auch den Respekt der anderen.
9 months ago
(E)
Boli tebe istina djubre smrdljivo… Ja ne ponižavam “druge” na temelju oblačenja i izgleda, ponižavam samo tebe! Kao prvo, to je istina da si jako prljava, kao drugo, to si i zaslužila da te što više ponizim,a uskoro ću i da te zgazim, pravda uvjek pobjedjuje 💪 Ti si jedna uobražena debela, smrdljiva, odvratna krmača! Skim se ti to družiš da ti neko može reći, a ako se nekad i trefiš snekim, onda se valjda i istuširaš… Čuj puna kuća asistentica, eto koliko opet lažeš 👊 Normalno da ti asistentica neće reći da si prljava i da smrdiš, to je njen posao da obavi šta već treba kod tebe. Nije njena dužnost da te još tušira i presvlači, nisi ti teški invalid, ma nisi ti nikakav invalid… ti si samo jedna debela lijena patuljčina. Moram i to reći da si ti jedini zlobni patuljak jer svi ostali su vrijedni i čisti! Svaka čast toj Ljiljani što ti je žena istinu rekla, a ne ko one tvoje tupave ovce što ne vide dalje ispred nosa i samo te lažu kao i ti njih… Sve ljude ponižavaš ili blokiraš kao što si mene prije i sad ponižavaš tu Ljiljanu. Nemoj ti pričati o nekom odgoju majke ti. Odgojena si da samo lažeš i prosiš kao i onaj tvoj Šiptarski otac kojeg hvala Bogu nema više 🙏👊
9 months ago
Nora, deine Lügen werden zunehmend durchschaubar. Es ist längst bekannt, dass du genau eine einzige Assistentin hast und nicht mehr. Du gehörst nicht zu den gepflegten Frauen. Deine äussere Erscheinung spricht für sich. Kleidungsstücke, die du tagelang trägst, erzählen mehr über dich, als du es je selbst vermagst. Von Sauberkeit fehlt jede Spur. Auch deine Erziehung lässt zu wünschen übrig. Dafür kannst du womöglich nichts, denn dein Vater, der berüchtigte Bittsteller, hat dir offenbar keine Werte vermittelt. Heute jedoch lügst du in einer Dreistigkeit, die kaum noch zu überbieten ist, und du weisst das. Selbst deine verschmutzten Pullover kursieren längst in aller Öffentlichkeit.
9 months ago
Znači nakon svih kontradiktornih videa koji su o njoj izašli ona daje još materijala za iste. I još tako puna samopouzdanja namiguje nesvjesna da se zakopava u svoje laži još dublje. Nesvjesna svoje neinteligencije.
9 months ago
(E)
Promatraju li se tvoji puloveri ili pidžame iole pažljivim okom, teško je ne primijetiti da čistoća često nije bila njihova odlika. Bilo je dana kada si iste odjevne predmete nosila dva ponekad i tri dana zaredom. Već letimičan pogled na tvoje videozapise, osobito na stanje tvojih noktiju, izaziva nelagodu, da ne kažem estetski otpor. Ni tvoje lice nažalost ne ostavlja dojam osobe koja pridaje pažnju osnovnoj osobnoj njezi. Stječe se dojam da toga nisi svjesna ili, što je možda još poraznije, da ti nitko iz okoline ne želi ili ne usuđuje se reći istinu.