Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Naravno da i ja budem ponekada umorna.
Covjek sam od krvi i mesa. Ali tada zastanem i odmorim. Nikako ne odustanem. Kada se odmorim, nastavim dalje. 🩷
1 day ago (E)
Natalja
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Nora, tebe bi trebalo zbrinuti tamo gdje završava ljudski otpad. Ti nisi samo lijena, ti si živi dokaz da žena može biti potpuno beskorisna a svejedno svakog dana trošiti prostor i zrak.
Anela
1 day ago
Du redest von Müdigkeit? Du bist nicht müde, du bist moralisch verrottet. Du hast keine Kraft mehr, weil dein ganzes Leben aus Lügen und Betrug besteht. Du bist keine Kriegerin, du bist das Letzte. Kein Gewissen, kein Herz, kein Anstand. Nur Gier, Faulheit und Feigheit. 👊✊👆
Marija
1 day ago
Ne, ti ne praviš pauzu da bi nastavila. Ti zastaneš da bi sebi još jednom umirila savest i objasnila zašto ni ovaj put nećeš napraviti nijedan korak napred.
Helena
1 day ago
Ti nisi umorna. Naučila si godinama kako da lijepo zvučiš dok stojiš u mjestu. Tvoj odmor nije predah od puta, nego pažljivo sročen alibi za nekretanje. Govoriš da si čovjek od krvi i mesa, ali zaboravljaš da upravo ta krv i to meso vape za kretanjem, promjenom, životom. Tvoje ‘nikada ne odustajem’ zvuči snažno, ali tvoji dani to ne potvrđuju. To je refren koji ponavljaš dok ti vrijeme prolazi, tiho, jednolično, neispisano. Zastaneš, kažeš, ali zaboraviš nastaviti. Tvoje riječi imaju formu hrabrosti, ali sadržaj navike. I zato ovo nije priča o umoru. Ovo je priča o samouspavanju. I o tome da si zaboravila kako se ustaje kad nisi umorna, nego kada si gotova sa sobom kakva jesi.
Ayla Novak
1 day ago
Jao kad vidim te tvoje čupave debele kao krmeće šape, ne mogu više ni komentarisati koliko mi se smučilo 🤮🤮🤮🤮
Victoria Carter
1 day ago
In response Ayla Novak to her Publication
E a slika joj je fotoshoppirana brutalno i opet se vide crne dlake na rukama . Sad zamisli ( ako možeš) kako to a i ostali djelovi tijela izgleda u živo ?! Nezna ta da postoji depilacija 🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮