2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Da Naim bar zna bolje Njemački pričati i da ga bar razumijem, a tolike godine tamo, baš sam u šoku 🤣😂😂 Žalosno i to koliko sam još razumjela da vodi viceve na račun svog dijeteta i kao podkupljuje i kaže “Machs mich in Ruhe lassen” govori kao da je tek juče došao u Njemačku, ajme bože, glupavi teški pederko 🤦♀️ Još kad je debiletini na našem rekao ti si “velika riba” i dao joj kao 15€, vic godine jer opet prose… Zamadjijala pederčinu da svaku glupost čini, a u biti boli ga ona “stvar” jer zna da ne može jeba.ati frigidnu debelu patuljčinu, sve gluma i naučila ga da glumi. Najgore u svemu tome što jadno to dijete propada i več je jadno propalo i nažalost će se pretvoriti u Noru br.2…
2 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
On ne zna njemački a ne trudi se ni on ni ona da malu nauče hrvatski. Zar nije to žalosno? Nemaju vremena za dijete jer se bave samo sa sobom. To dijete bi trebala socijala njima oduzet.
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Žalosno je da to dijete ni jedan, a ni drugi jezik baš ne razumije dovoljno, a ni treći šiptarski jer zlobulja govorila da zna i razumje, a mrmlja jadniče po svome…
Se sjećaš kad je šiptarka govorila i hvalila se da mala uči 4 jezika a jadno dijete sa 4 godine ne govori niti jedan jezik . Njemački mumlja jer kod kuće se nitko sa njom ne bavi a vrtić nije dovoljan da nauči kako treba pričati. Tako da od njenih 4 jezika mala ne govori niti jedan
2 months ago
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Daaa 👍 Zato sam ti i pisala, odgovorila na tvom komentaru…
2 months ago
Četvrti jezik je engleski.... To sam zaboravila napisati...😂😂