Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Što se to radi sa mojim videima u svrhu manipulacija i okaljavanja mene? Evo vam video, sa dokazima, crno na bijelo. Ovo snimam da vi budete svjesni onoga što se meni događa. Da vi znate i da se zapitate kada vidite video od 5 sekundi sa dramaticnim tekstom:,, hej pa gdje je ostatak videa?? " a ne da povjerujete svemu sto se plasira. Molim vas da shvatite da me ova osoba vec mjesecima uz ostale maltretirara, da je sve prijavljeno i da mi pruzite podrsku. ❤️‍🩹
Ostavite komentar u videu u like da se video diže. Vaša podrška znači neizmjerno. 🌷
Natalja
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Vapiš za pravdom, a sama si je gazila kad ti je odgovaralo. Tko sije otrov ne treba se čuditi kad je više nitko ne želi dotaknuti. Za sve što se sada događa oko tebe odgovorna si isključivo ti. Upravo si to željela.
Victoria Carter
Sama je kriva za sve i sad se želi posut pepelom..ne ide to tako...posljedice neka snosi jer ih je zaslužila
1 day ago
In response Natalja to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it